Wednesday, April 2, 2014

JANTUNG SIHAT DAN AWET MUDA DENGAN COQ HEALTH PLUS SHAKLEE

Apakah Itu CoQ Health Plus?

CoQ Health Plus Shaklee merupakan supplemen yang  mengandungi campuran 28 miligram (mg)  (CoQ10), Vitamin E dan ekstrak Teh Hijau. CoQ10 yang terkandung di dalamnya membantu melambatkan proses penuaan. Kulit wajah juga akan kelihatan lebih berseri-seri serta mampu mengurangkan kedutan pada wajah dengan hanya mengamalkan 1 biji CoQ Health sehari.

Kebaikan CoQ Health Plus

  1. Menambahkan tenaga untuk kerja seharian.
  2. Mencantikkan kulit dan agen antioksidan yang bagus.
  3. Mengawal tahap kolesterol dalam badan.
  4. Penting untuk kesihatan jantung.
  5. CoQ10 Shaklee adalah yang terbaik kerana diperbuat daripada yis bukan tembakau.
  6. CoQ Health Plus juga sangat elok untuk kesuburan.

Kelebihan CoQ Health Plus Shaklee

CoQ Health boleh membantu dalam hal-hal yang berkaitan dengan jantung kerana ia boleh meningkatkan pengeluaran tenaga dalam sel-sel, mencegah pembentukan darah beku dan bertindak sebagai antioksidan. Beberapa kajian menunjukkan bahawa dengan mengambil supplemen CoQ HealthShaklee, boleh membantu mencegah dan merawat penyakit berikut :

Serangan Penyakit Jantung

Satu kajian klinikal mendapati bahawa orang yang mengambil supplemen CoQ10 setiap hari dalam tempoh 3 hari selepas serangan penyakit jantung adalah kurang berisiko untuk mempunyai serangan jantung berikutnya.

Kegagalan Jantung


 CoQ Health Shaklee boleh membantu merawat kegagalan jantung apabila digabungkan dengan ubat-ubatan konvensional. Orang yang mempunyai kegagalan jantung kongestif, di mana jantung tidak dapat mengepam darah biasanya akan mempunyai tahap rendah CoQ10. Kegagalan jantung boleh menyebabkan darah terkumpul di bahagian-bahagian badan yang lain, seperti paru-paru dan kaki. Ia juga boleh menyebabkan sesak nafas. Beberapa kajian klinikal menunjukkan bahawa suplemen CoQ10 membantu mengurangkan bengkak di kaki , mengurangkan cecair di dalam paru-paru, menjadikan pernafasan lebih mudah dan meningkatkan kapasiti untuk pesakit jantung melakukan senaman.

Tekanan Darah Tinggi


Beberapa kajian klinikal yang melibatkan jumlah beberapa individu di Amerika Syarikat menunjukkan bahawa CoQ10 boleh mengurangkan tekanan darah. Walau bagaimanapun, ia mungkin mengambil masa 4 – 12 minggu untuk melihat apa-apa perubahan .

CoQ Health Plus Di dalam Majalah


Gambar di atas menunjukkan CoQ Health Plus di dalam majalah. Ini menujukkan CoQ10 Shaklee memang dipercayai dan memang mendapat pengiktirafan kerana penyelidikan yang dilakukan sebelum melancarkan produk ini.


Berminat untuk mencuba CoQ Health Plus Shaklee
Sms/Whatsapp : 017-9051711
Nordiana Binti Omar
Shaklee Independent Distributor
No comments:

Post a Comment