Wednesday, April 23, 2014

IKHTIAR HAMIL DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Untuk entri kali ini Diana ingin berkongsi dengan anda semua tentang Set Kesuburan Shaklee. Seperti yang kita sedia maklum, setiap pasangan yangmendirikan rumahtangga pasti menginginkan cahay mata untuk menjadi penyeri keluarga. Oleh sebab itu, untuk entri kali ini saya ingin kongsikan tentang Set Kesuburan Shaklee sebagai salah satu ikhtiar untuk hamil atau mendapatkan anak.

For your information, Set Kesuburan Shaklee mengandungi empat suplemen yang diperlukan oleh suami serta isteri. Suplemen untuk isteri adalah Alfalfa Complex dan GLA Complex. Manakala suplemen untuk suami adalah Vitamin E dan Zinc Complex. Sekarang ini Diana akan terangkan fungsi setiap suplemen yang terdapat di dalam Set Kesuburan Shaklee.

Suplemen Untuk Suami


ZINC COMPLEX

Zinc adalah suatu khazanah lelaki. Zinc di dalam prostat lelaki adalah 10 kali ganda dari organ lain. Zinc memainkan peranan penting dalam organ seks lelaki. Kekurangan yang serius akan mengakibatkan masalah seperti kematangan organ seks yang lambat, kiraan sperma yang rendah dan kemerosotan fungsi seksual.

Zinc complex Shaklee membantu memperbaiki masalah prostat. Ia membantu melindungi kesihatan prostat. Pengambilan Zinc complex untuk jangka masa panjang mampu memperbaiki kemampuan seks lelaki dan meninggikan kiraan sperma. Zinc yang cukup penting untuk keupayaan seks yang bertenaga.

VITAMIN E

Vitamin E adalah antioksidan terbaik untuk tubuh. Vitamin E berfungsi untuk mempertingkatkan kemampuan reproduktif orang lelaki. Pengambilan Vitamin E yang mencukupi sehari mampu meningkatkan kiraan sperma mereka.

Vitamin E juga membantu meningkatkan kelestarian seksual dan tenaga dengan membekalkan oksigen yang lebih. Di samping itu, Vita E meningkatkan keanjalan salur darah, memperbaiki kitaran darah, merawat bahu kejang,pening, buasir dan sakit sendi.Suplemen untuk Isteri

GLA COMPLEX

GLA complex merupakan herba tradisi yang dipercayai. Borage adalah herba kegemaran orang barat. Ianya mengeluarkan virus, melegakan kelesuan dan meningkatkan stamina. Di dalam Set Kesuburan Shaklee ini, GLA berfungsi untuk mengawal selia estrogen dan testosteron.GLA juga membantu membetulkan kitaran haid serta mengurangkan rasa sakit semasa haid. 


ALFALFA COMPLEX
Alfalfa Shaklee adalah herba yang memang telah digunakan oleh manusia sejak 2500  tahun dan telah dikenalpasti sebagai makanan yang paling kaya dengan nutrisi dan zat galian. Ia kaya dengan protein, asid amino,klorofil, serat, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim dan fitokimia.

Alfalfa berfungsi sebagai herba yang membantu mengurangkan masalah keintiman wanita di dalam Set Kesuburan Shaklee ini. Alfalfa berfungsi untuk melancarkan darah, mengurangkan masalah keputihan dan mengurangkan masalah 'kering' ketika bersama. Ia membantu menigkatkan kesuburan wanita kerana sifatnya yang panas.


Semoga dengan perkongsian tentang Set Kesuburan Shaklee ini Diana dapat membantu anda di luar sana yang masih berusaha untuk mendapatkan cahaya mata. Allah sendiri menyuruh kita berusaha untuk mendapatkan apa yang kita impikan dan tidak ada yang akan datang bergolek. So, Set Kesuburan Shaklee ini adalah salah satu ikhtiar untuk mendapatkan anak.

Berminat untuk tahu lebih lanjut??

SMS/WASSUP/CALL
017-9051711
NORDIANA OMAR

No comments:

Post a Comment