Tuesday, March 18, 2014

SET VITAMIN CINTA UNTUK RUMAHTANGGA BAHAGIA
Kehangatan rumahtangga mungkin makin berkurangan apabila setiap pasangan telah melalui banyak fasa dalam kehidupan rumahtangga. Fasa perubahan dalam rumahtangga mungkin berlaku bila setiap pasangan mendapat anak, mungkin juga sudah lama berkahwin tapi masih belum mendapat anak, sudah terlalu lama bersama dan banyak lagi.

Jadi untuk membantu anda dan pasangan mengembalikan kehangatan dalam rumahtangga seperti awal-awal perkahwinan, saya ingin kenalkan SET VITAMIN CINTA (BUDGET). Set ini terdiri daripada Zinc Complex dan Alfalfa Complex.

Zinc complex merupakan suplemen untuk suami. Zinc dapat membantu menjaga fungsi organ seksual orang lelaki dan berupaya menghasilkan sprema yang lebih berkualiti. Zinc merupakan sumber penting bagi orang lelaki . Ini kerana, kekurangan zinc pada lelaki akan menjejaskan bilangan, pergerakan dan kesihatan sperma orang lelaki.

Alfalfa complex pula adalah untuk isteri. Alfalfa complex merupakan herba yang telah lama digunakan oleh orang putih. Alfalfa complex juga mampu bertindak seperti kacip fatimah kepada isteri kerana alfalfa complex mampu mengembalikan daya kemutan isteri dan bahagian intim akan ketat seperti anak dara. Alfalfa complex juga dapat membantu mengurangkan masalah keputihan dan mengurangkan masalah 'kering' ketika bersama.

Di samping itu, alfalfa complex juga dapat membantu menegangkan payudara bagi para isteri yang pernah menyusukan bayi. So, dah tak perlu risau dengan masalah payudara kendur lagi. Alfalfa complex juga membantu meningkatkan stamina isteri dan mengurangkan masalah lesu jika banyak kerja yang perlu dilakukan dalam kehidupan seharian.

Berminat untuk mencuba SET VITAMIN CINTA Shaklee? Boleh la hubungi saya untuk konsultasi yang lebih lanjut.

DIANA
SMS/CALL/WHATSAPP 017-9051711
nordiana_omar@ymail.com


No comments:

Post a Comment