Friday, March 28, 2014

ADVANCED JOINT HEALTH TABLET UNTUK KESIHATAN SENDI

 Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Untuk entri kali ini Diana akan berkongsi dengan anda tentang suplemen untuk kesihatan iaitu Advanced Joint Health Tablet (AJHT).
AJHT Shaklee adalah merupakan suplemen yang dihasilkan untuk kesihatan sendi tidak kira untuk kita yang masih muda atau untuk orang tua kita. AJHT mengandungi satu bentuk ekstrak Boswellia yang telah ditunjukkan di dalam kajian klinikal, yang mampu meningkatkan keselesaan sendi di dalam jangka masa seawal 5+ hari iaitu hampir 28% lebih pantas dari yang didakwa oleh satu jenama terkemuka.

Ramuan yang dirumus secara saintifik ini merangkumi ramuan yang terbukti secara klinikal :
  • Menggalakkan mobiliti
  • Meningkatkan fleksibiliti
  • Meningkatkan fungsi sendi
  • Menyokong kesihatan sendi untuk jangkamasa panjang
 AJHT juga merangkumi kombinsai nutrien kesihatan sendi yang direka khsa iaitu Zinc,Kuprum,Manganese dan Vitamin C di mana setiap satunya memainkan peranan yang unik dan kritikal didalam membangunkan kolagen penghubung dan rawan yang sihat.

Tidak seperti kebanyakan suplemen kesihatan sendi, AJHT tidak mengandungi kondroitin, satu bahan yang terbukti di dalam ujian klinikal menghalang penyerapan glukosamin. AJHT adalah 100% bebas kekerang dan 100% vegetarian iaitu tidak lansung mengandungi sumber haiwan.

So, kepada anda yang dekat luar sana yang mengalamai masalah sendi seperti sakit lutut, gout dan sebagainya boleh lah mencuba AJHT sebagai ikhtiar untuk kurangkan dan sembuhkan sakit anda.

Berminat untuk mencuba??
SMS/WASSUP 017-9051711
NORDIANA OMAR
SHAKLEE ID 1067854


No comments:

Post a Comment