Saturday, February 15, 2014

SET KURUS SHAKLEE

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua. Untuk entri kali ini Diana akan share dengan anda semua tentang set Kurus Shaklee. Pasti ramai orang kat luar sana masih mencari-cari penyelesaian masalah berat badan kan?
Actually Diana sendiri pun sedang amalkan set kurus ni. Dan alhamdulillah boleh nampak kesan positif lepas amalkan suplemen ini. First sekali Diana nak ceritakan pasal Lecithin.



Lecithin diekstrak dari kacang soya organik bukan-GMO, setiap kapsul mengandungi520mg lecithin soya termasuk 80mg kolin dan 48mg inositol. Lecithin yang dirembeskan oleh tubuh akan menghasila acetyl-kolin,inositol,fosforus dan lemak tak tepu.

Manfaat utama

  • Membantu tubuh dalam menyerap vitamin A,D,E dan K yang larut lemak.
  • Menghalang enapan lemak dihati, sirosis hati dan hati berlemak. Juga membantu memulihkan kesihatan hati.
  • Mampu menghalang obesiti. Pengambilan dan kuantiti yang banyak mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelansingan yang seimbang.
  • Lecithin juga bertindak sebagai 'pembersih' salurdarah ,pengambilan tambahan membantu mengurai lemak, kolesterol dan trigliserid di dalam tubuh.
  • Ia juga mampu meringankan sembelit kerana ia lecithin mampu melembutkan najis dengan berkesan. ia juga mampu melembapkan usus dan meleraikan toksin di dalam usus.
Suplemen kedua yang ada dalam set kurus adalah Alfalfa Complex. Alfalfa diperbuat daripada tanman Alfalfa secara organik. Alfalfa juga dikenali sebagai 'Raja Segala Tumbuhan' . 


Manfaat Utama

  • Mencuci hati, darah dan usus. Ini adalah makanan yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mancantikkan kulit dan otot.
  • Baik untuk perubahan patologidi dalam usus dan perut. Memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung,hyperacidity,ulser gastrik,hepatitis dan sembelit.
  • Alfalfa juga mampu melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakan penyakit.

Anda masih mencari-cari produk yang sesuai? Apa kata cuba produk ni. Alfalfa dan lecithin bukan sahaja bagus untuk turunkan berat badan malah baik untuk kecantikan kulit.
Psst..Alfalfa juga bagus untuk menjaga bahagian keintiman wanita tau. Boleh membantu menghilangkan masalah keputihan anda sekali.

Set kurus ni teramatlah murah. Harga tak cecah RM100 pun. Boleh turunkan berat badan dan badan pun makin sihat.

HUBUNGI 
SID1067854
DIANA OMAR
017-9051711



No comments:

Post a Comment